luni, 9 februarie 2015

Clash of Clans Hack

Super Bowl XLIX zondag ging de recordboeken als de meest bekeken programma in de geschiedenis van de Amerikaanse televisie wordt geschat op 112 miljoen kijkers. Een 30 seconden tv-adverteerders Frigid 4500000dolar zakelijke kosten.

Drie sets iOS - Een oorlog, oorlog spel, en de helden van de lading - lopende punten tijdens de grote wedstrijd. En zoals verwacht, een nieuw rapport zegt appFigures drie titels opgenomen goede groei te downloaden.

Van de drie spel Picture oorlogen registreerde de grootste stijging dumpt, overtreft gigantische Clash of the Clans. Relatieve nieuwkomers Heroes kantoor was in staat om een beetje succes te krijgen, van een niet-nr 86 in de categorie games.

Spel War of zakelijke gespeeld in de "Sports Illustrated" Model Kate Upton, terwijl de schok Clans maakt gebruik van een onvergetelijk portret van Liam Neeson. Dankzij Upton en de grootste reclamecampagne, waarin het eerste kwartaal van een procentpunt opgenomen, het aantal downloads is zelfs dagen voordat het spel verhoogd.

Ja, alle drie van deze games zijn Freemium prijsstructuur te vrezen dat aanbod applicaties gratis te downloaden, maar het ontvangen van een groot aantal van de in-app aankopen.

Clash of Clans Hack

Hoewel bijna iedereen blijkbaar houdt niet van dit soort titels, games voort te brengen in proppen van contant geld aan de ontwikkelaars. En ik zie die trend te stoppen op elk moment snel. Als iemand die niet graag Freemium spellen ook daadwerkelijk te gaan om te betalen om iets te downloaden, zeggen zoals Monument Valley, zal de App Store zijn een veel betere plek plaats.Dit jaar de Super Bowl zag drie mobiele games met advertenties getoond tijdens de grote wedstrijd. Elke 30 seconden een vast punt van elk bedrijf voor deze games rond $ 4.300.000 dollar. Drie wedstrijden die adverteren tijdens het spel was Clash of Clans War Game - Fire Age en Heroes laden. Dus de echte vraag is, is het voor 4,3 miljard dollar die zijn uitgegeven?

Een bedrijf genaamd appFigures omgaan met de metrics voor mobiele toepassingen en games, geanalyseerd ladder spellen die adverteren tijdens de Super Bowl, voor en na alles is gezegd en gedaan om te zien wat de resultaten van elke wedstrijd had om zo veel geld te gooien per advertentie. appFigures deed de iOS en Android, en terwijl we alleen maar hier gaan op DroidGamers Android zal interessant zijn om de resultaten van beide te zien.

Wargame kreeg de meeste downloaden alle drie voor iOS, en zelfs doet push Een oorlog slechts een paar slots. Toch moet Clash of Clans hetzelfde aantal downloads te krijgen, omdat hij erin geslaagd om terug te krijgen. Wargame leidde zijn aanleiding tot 10 (in vergelijking met 105) in de totale Top Clash of clans en maakte een beweging van čtyřicátýdruhé te dvacátápátá. Tot slot plaatst de helden maakte een korte klim, met een piek van 86 in de categorie van games die enig succes te laten zien, maar het is niet plakkerig, die eerder kunnen bereiken was geweest.

De Google Play graphics, en Clash of Clans oorlog spel is niet veel bewogen, echter, een nieuwe speler, Heroes lading was in staat om de hitlijsten in beide categorieën en termen in te voeren. Tot nu toe, de investering. Gezien het feit dat beide leiders zijn ... nou, leiders, terwijl ze nog veel download (die leiden tot een voortzetting van de beklimming van de gelederen op dinsdag), niet genoeg om direct na de wedstrijd push

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu